Over ons


MaxCredible is de Europees marktleider op het gebied van Customer Credit Management Software. De MaxCredible Customer Credit management software helpt klanten wereldwijd met het verbeteren van hun cashflow door het leveren van contact to cash cloud software.

Alle belanghebbende zullen betrokken zijn bij het versnellen van het aanmaanproces met 50% terwijl de incassokosten tegelijkertijd met 50% afnemen.

 

De innovatieve MaxCredible producten en services helpen bedrijven over de hele wereld met het verkorten van de order-to-cash cyclus en tegelijkertijd het reduceren van Credit Management kosten. MaxCredible is opgericht in het jaar 2000 en opereert wereldwijd.

Iedere dag komen er nieuwe klanten bij in Europa onder andere landen als Nederland, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Spanje. MaxCredible focust volledig op de continu ontwikkeling van het product en de uitbreiding van services. Daarvoor heeft MaxCredible geautoriseerde partners voor trainingen, detachering, incasso, consultancy en connecties. MaxCredible heeft een nauw samenwerkingsverband met Universiteiten en diverse opleidingsinstituten voor het ontwikkelen van volgende generatie MaxCredible producten. MaxCredible’s merkwaarden zijn snelheid, high-tech communicatie en transparantie. De innovatieve MaxCredible software levert alle management disciplines en vereiste middelen om significant de order to cash cyslus te versnellen voor een duurzaam reductie van kosten.

 

 

Contact
image

MaxCredible Partners (in het kort)


Unieke Eigenschappen


Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners