Over ons


De MaxCredible Proximate Leaders Community zorgt ervoor dat de best mogelijke credit management software geleverd wordt aan de markt 

Het Proximity Leaders Program selecteert zelfstandigen in de credit management sector die ons unieke Credit Managent Software en Platform oplossingen willen verkopen en/of implementeren en daarmee hun status en inkomsten vergroten. Binnen ons programma vindt u als een partner alles wat u nodig heeft om het digitale veranderingsproces en de succesformule bij uw klanten te begeleiden, onderscheidende businessapplicaties te ontwikkelen en daarmee toegevoegde waarde te kunnen bieden.
Het partnerprogramma voorziet in enablement, verdiensten en co-innovatie. 

We bieden diverse vormen van technische en (pre)sales support gedurende het volledige traject van samenwerking met klanten en prospect. U verhoogt uw verdienpotentieel en door samen te werken met ons kunnen oplossingen sneller worden ontwikkeld en stimuleren we de groei van onze eindklanten, de sector en onszelf.

We ondersteunen onze community partners bij het snel, maar betrouwbaar in de markt zetten en verkopen Macredible.

Ons Partner Business Portal tenslotte biedt partners directe toegang tot alles wat nodig is voor een succesvolle samenwerking, van uitgebreide trainingen, sales- en marketingtools, productinformatie en demo’s tot downloads. Resellers die zichzelf én hun klanten op voorsprong willen zetten in de digitale wereld van vandaag en morgen zijn bij ons dan ook aan het juiste adres.

 

Contact
image

MaxCredible partners (in het kort)


Unieke Eigenschappen


Fostered by
MaxCredible partners