Eenvoud


MaxCredible biedt u een product dat kan voorzien in alle behoefte van de klant. 

Hoewel klanten zijn debiteurenbeheer op zijn eigen manier wil organiseren volgens zijn of haar wensen, slaagt MaxCredible applicatie erin om deze manieren en wensen te voorzien met één product.

Het toevoegen van de MaxCredible applicatie aan uw product portfolio zorgt ervoor dat u elke klant kan voorzien in zijn behoefte zonder producten aan te bieden buiten uw producten portfolio.  

Naast het kunnen invullen van de behoeften van uw klanten, zorgt MaxCredible voor eenvoud. U heeft slechts één systeem waar al uw klanten op kunnen werken. Het beheren van uw klanten is nog nooit zo gemakkelijk.  

Eenvoud

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners