Factoring 2.0, meekijken zorgt voor lagere risico's

Factoring 2.0, meekijken zorgt voor lagere risico's

''Ik wil het beste voor mijn klanten.''


“Ik ben actief in de markt. Ik wil het beste voor mijn klanten. Ik wil ook mijn kanten laten zien dat het beter kan voordat ze geld uitgeven. Het MaxCredible-partners programma stelt me in staat dit waar te maken.''

Breng factoring naar een heel nieuw level met de integratie van MaxCredible Customer Credit Management applicatie.

Factoring is de laatste paar jaar erg in trek. Als paddenstoelen schieten de factoring maatschappijen uit de grond. Het is dus hoog tijd voor factoring 2.0. 

Factoring kan namelijk nog efficiënter en met aanzienlijk lagere risico's. Met de integratie van de MaxCredible Customer Credit Management applicatie kan je mee kijken met het debiteurenbeheer van de klant. Je krijgt inzichten in de issues die er op de facturen zitten, de voorgeschiedenis van de klant (is het bijvoorbeeld altijd een laat betalende klant) en nog veel meer cruciale informatie. Hierdoor kan je als factoringmaatschappij de risico's van het voorfinancieren van een factuur beter inschatten en dus de risico's voor je eigen organisatie minimaliseren. 

 

Looptijd tot 30-11-2020

Aanbieding Voorwaarden

Wat zijn uw voordelen met MaxCredible Partners?

  • MaxCredible Partners biedt een groot aantal middelen naast de MaxCredible Customer Credit Management applicatie om het klant succes te verhogen. 
  • MaxCredible Partners biedt verschillende tools naast de MaxCredible Customer Credit Management applicatie om het klant succes te verhogen en eigen leads en klanten te kunnen werven. 
  • Genereren van onafhankelijkheid door eigen marketing en sales activiteiten
  • Onderdeel uitmaken van een winnend team
  • Werken aan opdrachten met type klanten die je liggen

Klant succes wordt bepaald door maatwerk

Maatwerk is vereist. Edoch, zonder de kosten en complexiteit van Maatwerk. De waarde van een organisatie wordt immers verhoogd door het gebruik van standaard applicaties met hoge betrouwbaarheid en lage onderhoud kosten.

AppExchange

Een selectie van onze klanten

Fostered by