Effectief leadmanagement door teamwork


Het opsporen en aantrekken van potentiƫle klanten en langdurige relaties opbouwen is een essentieel onderdeel van ons partnership.

Met een goed en juiste beeld van de wensen en uitdagingen van onze beoogde klanten kunnen we echte klantwaarde toevoegen. Op basis van allerlei factoren, zoals getoonde interesse, markt- en demografische gegevens kunnen we veel preciezer bepalen welke leads de moeite waard zijn en wat hun wensen zijn om op af te stemmen.

Met onze technologie kennen we een prioriteit toe aan de leads en stemmen alle marketingactiviteiten daarop af. Doordat sales en marketing samen bepalen wat de beste leads optimaliseren we leadmanagement. Het succes van onze leadgeneratie halen we uit de meetbare gegevens die leads volgen, bewaken, scoren en classificeren. Onze PL's kunnen op hun beurt veel makkelijker onderzoek doen naar hun prospects om erachter te komen waar zij behoefte aan hebben en hun klanten effectief doorverwijzen naar MaxCredible en met hun diensteverlening en expertise ondersteunen.

Effectief leadmanagement door teamwork
Fostered by
MaxCredible partners