Stimuleer productinnovatie


Innovatie is in de kern verandering die kan worden gemeten omdat het winst genereert en en is ingebouwd in de cultuur van onze community.

We kunnen er niet omheen; productinnovatie is ongelooflijk moeilijk. Dat gezegd hebbende, omdat het zo uitdagend is, zijn bedrijven die consistent kunnen innoveren, degenen die de komende jaren marktleider zullen blijven. 

Productinnovatie is geen eenmalig proces; om de vruchten van innovatie te blijven plukken, is het van cruciaal belang dat we innovatie inbouwen in de cultuur van onze community.

In de cultuur van experimenteren die we creëeren geven onze Proximate Leaders hun mening, zij delen hun ideeën en wordt falen niet behandeld als iets om ons voor te schamen.

Hoe gaan we van goed naar geweldig? Hoe blijven we relevant terwijl onze concurrentie steeds meer marktaandeel wint? Het technologie- en financiële bedrijfslandschap snel blijft veranderen en daarom omarmen wij innovatie om een duidelijk voordeel hebben ten opzichte van degenen die dat niet doen.

Zoals met de meeste dingen in marketing en business, is productinnovatie niet iets dat ontstaat uit een paar vergaderingen of het samenstellen van een gepolijst slide-deck. Van wie we inhuren tot het verantwoordelijk houden van ons team voor bepaalde OKR's, innovatie vereist de buy-in van onze hele organisatie.

Dit zijn onze belangrijkste take-aways:

Voorkom catastrofale mislukkingen: innovatie is geweldig (en essentieel), maar u loopt niet het risico een fout te maken waarvan u niet kunt herstellen.

Succesvolle productinnovatie begint met het hebben van een duidelijk doel (en doelstelling voor ogen); zonder een gedetailleerde strategie te hebben, zouden we moeite hebben om consequent te innoveren.

Innovatie begint en eindigt bij onze klanten. Wij kunnen aannames doen over wat onze klanten willen en nodig hebben, maar zonder met hen te praten en hun pijnpunten te begrijpen, zijn die aannames slechts een gok.

Productinnovatie is geen eenmalig proces; om de vruchten van innovatie te blijven plukken, is het van cruciaal belang dat we innovatie inbouwen in de cultuur van onze organisatie.

Stimuleer productinnovatie
Fostered by
MaxCredible partners