Koppeling met Port Finance Factoring


Koppeling met Port Finance Factoring

Port Finance heeft door de jaren heen waardevolle en deskundige ervaring opgebouwd. 
Als specialist op het gebied van B2B Factoring en automatisering heeft Port Finance een krachtige toegevoegde waarde voor bedrijven in de markt.

MaxCredible ziet dit als een waardevolle toevoeging voor haar klanten met de behoefte aan top niveau factoring. Vandaar dat MaxCredible met Port Finance tot een samenwerking zijn gekomen en een koppeling hebben gelegd tussen beide partijen! 

Vanaf vandaag is het mogelijk om uw facturen vanuit MaxCredible via de gelegde koppeling door te sturen naar Port Finance!

Heb je toch behoefte aan een koppeling met uw eigen factoring bedrijf? Geen probleem, geef dit door en wij gaan kijken wat mogelijk is. 

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners