MaxCredible betaald €500,- per gevonden bug


MaxCredible betaald €500,- per gevonden bug

MaxCredible voorsprong door innovatie is voortdurend opzoek naar verbeteringen mbt. de MaxCredible Customer Credit Management applicatie.

De feedback/input van onze klanten staat bij MaxCredible centraal. Wij luisteren aandachtig naar wat de klant te zeggen heeft en bieden ten alle tijden een passende oplossing die niet alleen voorziet in de behoeften, maar ook in de wensen van de klant. In perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product. 

Naast de functionaliteiten garantie hecht MaxCredible veel waarde aan de gebruikerservaring. De input van onze gebruikers helpt ons de applicatie effectiever in te richten. Met minder stappen meer bereiken. 

Wij zijn ervan overtuigd dat de MaxCredible applicatie geen bugs bevat. Wij dagen onze gebruikers graag uit, voor iedere bug dat wordt gevonden in de MaxCredible applicatie krijgen gebruikers 500 EURO. 

Vraag naar de voorwaarden.

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners