MaxCredible functionaliteiten garantie


MaxCredible functionaliteiten garantie

MaxCredible klanten en partners profiteren van de voorsprong door innovatie die de MaxCredible applicatie onafgebroken biedt. Innoveren zit in het DNA van MaxCredible en ingebouwd in de bedrijfsvoering.

Allemaal ten gunste van de klanten en partners. Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product. Voor een overzicht van de meer dan 35 innovaties die MaxCredible in Credit Management heeft doorgevoerd Klik hier.


De MaxCredible gebruikers en partners kunnen verwachten dat de MaxCredible applicatie ver vooruit blijft lopen op de concurrerende producten. Alle wensen m.b.t. het product zullen blijvend geïntegreerd worden.

''Geef uw wensen voor wat betreft functionaliteiten en MaxCredible integreert deze kosteloos in de applicatie“ door via 020 3449070 of kortenhoeven@maxcredible.com

Wij houden u via de MaxCredible nieuwsbrief op de hoogte van aankomende innovaties van de MaxCredible applicatie aangevraagd door u en collega gebruikers.

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners