MaxCredible implementeert DKIM om mailverkeer te beveiligen.


MaxCredible implementeert DKIM om mailverkeer te beveiligen.

Herinnering niet ontvangen? 
Mail wordt door MaxCredible verstuurd namens de klant. Om dit veilig te doen en te voorkomen dat spamfilters de mail weigeren worden de nieuwste beveiligingstechnieken gebruikt. Zo weet u zeker dat uw herinneringen aankomen en dat er onderweg niet mee geknoeid is om bijvoorbeeld een ander banknummer in te voegen.

Naast het gebruik van zgn SPF records waarmee wordt aangegeven dat de server van MaxCredible mails namens de klant mag versturen hebben we nu ook DKIM geïmplementeerd.

DKIM zorgt er voor dat mails worden gemarkeerd als onveilig als er onderweg iets is veranderd aan de inhoud van de mail of aan informatie over onder andere de afzender en de geadresseerde. 

Wat er vervolgens moet gebeuren met zo'n mail, (weggooien,  in de ongewenste mail of accepteren) wordt bepaald door regels die de klant opgesteld heeft met het zgn DMARC. Dat moet u als klant zelf implementeren.

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners