MaxCredible Partner website


MaxCredible Partner website

MaxCredible heeft een website ontwikkeld speciaal voor haar partners.

Op de website wordt specifieke informatie gedeeld dat zo goed mogelijk aansluit op de behoeften en wensen van onze partners. Zo plaatsen wij regelmatig relevante blogs, whitepapers, nieuwsartikelen en (online)evenementen op de website. 

Tevens worden op de partnerwebsite ook andere handige hulpmiddelen aangeboden die onze partners ondersteuning biedt. Zo kunt u onder andere op de partnerwebsite de RFI (request for Information), businesscases en testimonials vinden. 

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners