MaxCredible Partners komt met een extra hulpmiddel voor partners


MaxCredible Partners komt met een extra hulpmiddel  voor partners

MaxCredible, voorsprong door innovatie, ondersteund partners onder andere door het ter beschikking stellen van verschillende hulpmiddelen en tools. 

Naast het scala tools en hulpmiddelen dat reeds beschikbaar is, komt MaxCredible vandaag met iets nieuws, namelijk de RFI. De RFI (Request For Information) is vanaf vandaag beschikbaar op de partner website en kan eenvoudig worden gedownload in een Excel bestand middels de oranje ''download'' button.

De RFI is ter ondersteuning van het salestraject. Het geeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden en functionaliteiten die de MaxCredible applicatie biedt. Maar ook op welke manier de applicatie in de behoefte van de klant kan voorzien. 

De standaard RFI van MaxCredible brengt onze partners in de positie zich volledig te kunnen focussen op wat er echt toe doet, namelijk het adviseren van de klant. 


Een aantal andere tools en hulpmiddelen die wij aan onze partners bieden: 

  • Functionaliteiten garantie 
  • RFI 
  • Bussiness case 
  • De CashGame 
  • Blogs 
  • Whitepapers 
  • Vergelijkingen op product en organisatie niveau 
  • Persoonlijke partner service 

 

U kan van MaxCredible verwachten dat wij voortdurend blijven innoveren en u voorzien van nieuwe  innovatieve hulpmiddelen en tools. 

 

Wij hebben voor u een speciaal aanbod “geef uw aanvullingen wat betreft de RFI door en ontvang daarvoor een éénmalige vergoeding“ via 020 3449070 of sales@maxcredible.com

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners