MaxCredible Plug & Play voor het MKB


MaxCredible Plug & Play voor het MKB

MaxCredible introduceert met trots het product voor de toekomst. Ook kleinere ondernemingen hebben recht op een goed georganiseerd debiteurenbeheer. Hoe eerder je het betalingsprobleem detecteert hoe eerder je het kan oplossen. Met Plug and play voor het MKB leveren wij de MKB klant een vooringerichte applicatie waarbij de klant in 2 uur al kan beginnen! 

Tevens is de Maxcredible MKB app zeer eenvoudig in gebruik. De applicatie neemt het gehele debiteurenbeheer over. Snellere betalingen, betere inzichten en meer tijd voor uw core business zijn de voordelen. 

Daarnaast heeft MaxCredible geautomatiseerde koppelingen met partners die op hen beurt kunnen bijdragen aan het snel verkrijgen van werkkapitaal.

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners