MaxCredible wenst u fijne kerstdagen


MaxCredible wenst u fijne kerstdagen

Namens het MaxCredible team wensen wij u fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Wij danken u hartelijk voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar.

Ook in 2021 zal MaxCredible streven naar een goede samenwerking.
 

Aankomend jaar staan er weer baanbrekende innovaties op het programma. Zo kunt u en uw collega's blijven genieten van "voorsprong door innovatie". Zo komt bijvoorbeeld in het eerste halfjaar 2021 de nieuwe MaxCredible user interface beschikbaar
Ook blijft de unieke “ MaxCredible functionaliteiten garantie “ in 2021 onveranderd van kracht. Blijf uw verzoeken en suggesties tot uitbreiding van de functionaliteiten opsturen naar Kortenhoeven@maxcredible.com


Wij danken u nogmaals en wensen u het allerbeste voor het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groet,
Het MaxCredible Team

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners