Waarom 'first contact to cash' leidt tot meer controle en winst


Waarom 'first contact to cash' leidt tot meer controle en winst

Zoals je inmiddels weet is MaxCredible beschikbaar op de AppExchange. de wereldwijde App supermarkt van Salesforce. De “First Contact To Cash“ oplossing van MaxCredible draait op Salesforce.

Het is bekend  dat credit management moet starten bij de prospect en niet bij de order. MaxCredibles nieuwe technologie maakt dat mogelijk. Door direct te koppelen met crm en e billing is het debiteuren beheer voor de toekomst nu al mogelijk. MaxCredible levert als enige in de wereld deze applicatie.

Lees de whitepaper met de achtergronden.

Onze klanten profiteren gratis van innovatieve doorbraken. Onze technologische doorbraken maken het mogelijk meer (functionaliteiten) te leveren voor dezelfde en zelfs in een groot aantal gevallen een lagere prijs. MaxCredible doet u bij regelmaat prachtige aanbiedingen. Hierdoor blijft MaxCredible belofte waarmaken, “de hoogst mogelijke kwaliteit voor gegarandeerd de laagste prijs“.

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners