Clean Omzet


CLEAN OMZET is een verdieping van het First Contact to Cash systeem. Dit fenomeen is enkel te bereiken wanneer er gebruik wordt gemaakt van FCTC (First Contact To Cash). Dit in tegenstelling met First Order to Cash welke gaten laat in het proces.

Vanaf het bepalen van de doelgroepen waaraan verkocht wordt levert debiteurenbeheer, of beter klanten beheer, haar bijdrage. Doelgroepen die niet betalen worden niet benaderd en doelgroepen met betaal beperkingen wordt een betaal voorstel op maat gedaan. Hierdoor komt er alleen CLEANE OMZET in het bedrijfsproces, waardoor “re-work“ in het bedrijfsproces voorkomen wordt. Door continue monitoring van deze CLEANE OMZET worden tussentijdse afwijkingen als gevolg van de actualiteit snel gecorrigeerd, zodat de CLEANE OMZET niet vertroebeld.

Doordat CLEANE OMZET niet leidt tot re-work heeft de organisatie alle tijd en focus op het genereren van extra omzet. Immers, de tijd die besteed werd aan onnodige discussies met klanten en intern kan volledig ingezet worden voor acquisitie. De kosten die gepaard gaan met late inning van de gelden en de onnodige interne communicatie verdampen. Alsmede de kosten voor onnodige communicatie met klanten. Dit laatste levert een concrete vermindering van de belasting van het milieu.

Alleen als debiteurenbeheer start vanaf het werven van klanten, kan CLEANE OMZET gerealiseerd worden en komen de voordelen vrij. Starten vanaf de order is te laat, immers dan is er reeds geïnvesteerd in verkoop en moet de afdeling order verwerking corrigeren wat er in verkoop mis is gegaan om alsnog CLEANE OMZET te krijgen. Re-work, lees kosten, in optima forma.

Door de huidige stand van automatisering is het mogelijk om CLEANE OMZET te genereren. Losse CRM -, CPQ -, Billing -, Payment -, Boekhoud - en Credit Management applicaties worden daartoe aan elkaar verbonden leidend tot een geïntegreerd proces. Deze “First Contact To Cash Straat“ kan in zijn geheel geleverd worden, maar ook modulair. Onderdelen van de straat die reeds binnen uw organisatie bestaan kunnen gekoppeld worden aan de ontbrekende onderdelen, zodat ook uw organisatie profiteert van de voordelen van CLEANE OMZET.

Samenvattend:

De voordelen van CLEANE OMZET op een rij:

 • Hogere omzet
 • Vordering zo snel als mogelijk betaald krijgen
 • Tegelijkertijd zijn de kosten van het innen zo laag als mogelijk
 • De klant tevredenheid maximeren
 • De medewerker tevredenheid maximeren
 • Bijdragen tot duurzaamheid

De apps van de First Contact To Cash Straat op een rij (in te zetten of weg te laten op basis van uw bestaande applicaties):

 • FaceValeu (Salesforce CRM)
 • CPQ Salesforce
 • Next billing (of andere billing applicaties) 
 • MultiSafepay 
 • Exact (of ander boekhoud programma)
 • MaxCredible
Clean Omzet

MaxCredible partner nieuwsbrief


Aankomend partner Event
Ben je momenteel veel ballen hoog aan het houden op je werk? 
Dan wordt het tijd voor wat inspiratie:  De thuisstad van King of the Court maakt zich op voor de vijfde toernooien die worden gehouden in de beachvolleybal stad in het midden van Nederland. Voor de derde keer op rij verschijnt het iconische skyboxstadion op het Jaarbeursplein, naast Utrecht Centraal Station. Het zal groter zijn dan ooit tevoren, met maximaal 1.000 toeschouwers per sessie. Maak deel uit van de perfecte King of the Court-sfeer. Zaterdag  10 september Programma

Ja leuk, ik heb interesse in het partner event!
MaxCredible partner nieuwsbrief
Fostered by
MaxCredible partners