MaxCredible (Partner) Innovation Award


MaxCredible Partners organiseert jaarlijks de MaxCredible (Partner) Innovation Award.

 

De gedachte achter deze Award: 
Met de MaxCredible (Partner) Innovation Award willen wij partners en gebruikers aanzetten om mee te denken over innovaties en vernieuwing in onze branche. Bij MaxCredible Partners zijn wij van mening dat dit nodig is om de innovaties in de branche te versnellen en komt daarom met het MaxCredible (Partner) innovation Award. 

We willen gebruikers stimuleren om alle goede ideeën die op de werkvloer worden toegepast met collega's te delen. Nu zie je nog te vaak dat baanbrekende initiatieven blijven hangen binnen de muren van een bedrijf, terwijl uiteindelijk een hele branche er voordeel mee kan behalen. Innovatie is van groot belang voor de branche. Er gebeurt veel en het is zaak dat alle gebruikers en collega's branchegenoten daar hun voordeel mee doen. 

Doorbraken in diensten en productontwikkeling zetten anderen aan ook te innoveren en de grenzen op te zoeken van wat mogelijk is. MaxCredible Partners organiseert de MaxCredible (Partner) Innovation Award, omdat MaxCredible sinds de oprichting, innovatie hoog in het vaandel heeft staan. MaxCredible is de productleider op het gebied van customer creditmanagement software. Innovaties zoals SAAS, 24x7 online, customer/ dealer response site, klachten/issuemanagement, cloud, wizard, dashboards, multimedia inzet, meten van mediaeffectiviteit en profieleffectiviteit en benchmarking zijn als eerste door MaxCredible gelanceerd.

MaxCredible behoudt die voorsprong door continu door te ontwikkelen en nieuwe functionaliteiten te introduceren. De meest recente noviteit is de FUNCTIONALITEITENGARANTIE . Indien een gebruiker wensen heeft wat betreft functionaliteiten, dan integreert MaxCredible deze kosteloos in de applicatie“.  Wij zijn ervan overtuigd dat het belang van innovatie in de toekomst nog belangrijker wordt in het succesvol maken van bedrijven.

We roepen dus iedereen graag van harte op om mee te doen. Stuur uw innovaties vandaag nog op naar : m.vandebeeten@maxcredible.com

 

Jurylid worden?

MaxCredible Partners zoekt juryleden om de ingezonden innovatie cases te beoordelen. Juryleden uit verschillende disciplines, die vanuit verschillende invalshoeken naar de innovatie cases kijken. 

MaxCredible (Partner) Innovation Award

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners