MaxCredible (Partner) Innovation Award


MaxCredible Partners organiseert jaarlijks de MaxCredible (Partner) Innovation Award.

 

De gedachte achter deze Award: 
Met de MaxCredible (Partner) Innovation Award willen wij partners en gebruikers aanzetten om mee te denken over innovaties en vernieuwing in onze branche. Bij MaxCredible Partners zijn wij van mening dat dit nodig is om de innovaties in de branche te versnellen en komt daarom met het MaxCredible (Partner) innovation Award. 

We willen gebruikers stimuleren om alle goede ideeën die op de werkvloer worden toegepast met collega's te delen. Nu zie je nog te vaak dat baanbrekende initiatieven blijven hangen binnen de muren van een bedrijf, terwijl uiteindelijk een hele branche er voordeel mee kan behalen. Innovatie is van groot belang voor de branche. Er gebeurt veel en het is zaak dat alle gebruikers en collega's branchegenoten daar hun voordeel mee doen. 

Doorbraken in diensten en productontwikkeling zetten anderen aan ook te innoveren en de grenzen op te zoeken van wat mogelijk is. MaxCredible Partners organiseert de MaxCredible (Partner) Innovation Award, omdat MaxCredible sinds de oprichting, innovatie hoog in het vaandel heeft staan. MaxCredible is de productleider op het gebied van customer creditmanagement software. Innovaties zoals SAAS, 24x7 online, customer/ dealer response site, klachten/issuemanagement, cloud, wizard, dashboards, multimedia inzet, meten van mediaeffectiviteit en profieleffectiviteit en benchmarking zijn als eerste door MaxCredible gelanceerd.

MaxCredible behoudt die voorsprong door continu door te ontwikkelen en nieuwe functionaliteiten te introduceren. De meest recente noviteit is de FUNCTIONALITEITENGARANTIE . Indien een gebruiker wensen heeft wat betreft functionaliteiten, dan integreert MaxCredible deze kosteloos in de applicatie“.  Wij zijn ervan overtuigd dat het belang van innovatie in de toekomst nog belangrijker wordt in het succesvol maken van bedrijven.

We roepen dus iedereen graag van harte op om mee te doen. Stuur uw innovaties vandaag nog op naar : m.vandebeeten@maxcredible.com

 

Jurylid worden?

MaxCredible Partners zoekt juryleden om de ingezonden innovatie cases te beoordelen. Juryleden uit verschillende disciplines, die vanuit verschillende invalshoeken naar de innovatie cases kijken. 

MaxCredible (Partner) Innovation Award

MaxCredible partner nieuwsbrief


Aankomend partner Event
Ben je momenteel veel ballen hoog aan het houden op je werk? 
Dan wordt het tijd voor wat inspiratie:  De thuisstad van King of the Court maakt zich op voor de vijfde toernooien die worden gehouden in de beachvolleybal stad in het midden van Nederland. Voor de derde keer op rij verschijnt het iconische skyboxstadion op het Jaarbeursplein, naast Utrecht Centraal Station. Het zal groter zijn dan ooit tevoren, met maximaal 1.000 toeschouwers per sessie. Maak deel uit van de perfecte King of the Court-sfeer. Zaterdag  10 september Programma

Ja leuk, ik heb interesse in het partner event!
MaxCredible partner nieuwsbrief
Fostered by
MaxCredible partners