Vragen & Antwoorden

Product

Heeft MaxCredible een helpdesk voor partners?

Voor eind augustus heeft MaxCredible een forum voor partners . Het forum geeft de antwoorden op vragen zodat alle partners de vragen en antwoorden kunnen lezen.

Welke boekhoudprogramma's kunnen met de MaxCredible applicatie gelinkt worden?

Het MaxCredible Customer Creditmanagement platform kan heel eenvoudig worden gekoppeld met 885 boekhoud- en ERP- programma's met behulp van D-basics software of XML-interface.

De D-basic link kan binnen 48 uur worden geregeld. De link kost eenmalig €250,- en €350,- per jaar. (prijzen onder voorbehoud). Als het standaard boekhoudprogramma van uw klant niet in de lijst voorkomt, kan de link in het algemeen nog steeds worden gemaakt tegen de hierboven gemelde prijzen.

Ook als uw klant binnen de (internationale) organisatie gebruik maakt van verschillende boekhoudprogramma's is dit geen probleem. De verschillende systemen kunnen tegen een kleine meerprijs allemaal worden aangesloten.

Bekijk hier de lijst met boekhoudprogramma's en actuele prijzen. 

Wat betaalt een klant voor de MaxCredible applicatie?

De klanten van MaxCredible betalen een licentie fee. Deze licentie fee is afhankelijk van het soort licentie waar de klant behoefte aan heeft.

De standaard licentie is de MaxCredible professional licentie. Deze licentie is speciaal ontwikkeld en geschikt voor grote ondernemingen en het Midden- en Kleinbedrijven. Deze kost slecht €199,- per maand per gebruiker. Bekijk hier de details. 

De MaxCredible enterprise editie is speciaal ontwikkeld voor grote ondernemingen met een hoog aantal facturen. Met de enterprise editie kan de gebruiker onbeperkt aantal administraties beheren. De kosten voor deze licentie bedraagt €349,- per maand per gebruiker. Bekijk hier de details. 

De MaxCredible modulair licentie is alleen beschikbaar in combinatie met een professional licentie. Met deze oplossing kunnen onderandere reporting en dashboard worden ingezien. Daarnaast wodt je betrokken bij het issue management. Deze licentie kost slechts €49,- per maand per gebruiker. Bekijk hier de details. 

Hoe kan ik partner worden van MaxCredible?

Wij maken graag een afspraak met u om om het partnership te regelen. We nemen uw wensen door en bekijken samen welk partnership het beste bij u past. U kunt voor het maken van een afspraak een mail sturen naar: kortenhoeven@maxcredible.com, of bellen op: 020 3449070. Wij ontvangen u graag op ons kantoor op de Johan Huizingalaan 400.

Afspreken op een andere locatie is natuurlijk ook mogelijk. 

Hoe maak ik de product kennis mij eigen?

MaxCredible heeft een handleiding beschikbaar en een online cursus. Tevens een online PE systeem waardoor kennis van en ervaring met nieuwe functionaliteiten opgedaan kan worden.

Wanneer wordt de beloning uitbetaald?

De uitbetaling van beloningen wordt alleen gedeeld met MaxCredible partners.

Kan ik partner zijn bij MaxCredible en andere bedrijven in credit management?

Dat kan, echter moeten we elkaar niet in verlegenheid brengen doordat u partner bent bij een van de andere credit management software aanbieders. MaxCredible partners adviseren ook andere aanbieders waar nodig, echter MaxCredible partners ontvangen strategische informatie. Het bezit van deze informatie brengt u in een gewetensconflict als u ook partner bent van credit management software berdrijven. Nogmaals, deze producten aanbevelen omdat MaxCredible niet aan de behoefte voldoet van de klant is geen probleem als je MaxCredible partner bent.

Wat moet ik doen om gecertificeerd te worden?

Certificering vindt plaats op basis van bewezen kennis, resultaten in credit management (op basis van CV ), Product kennis van en ervaring met de MaxCredible Customer Credit Management app.

Hoe vindt de verdeling van werk onder de partners plaats?

Op basis van kennis en ervaring van de partner in relatie tot de werkzaamheden. Op basis van beschikbaarheid en op basis van voorkeur van de klant. Als laatste op basis van eerlijk verdelen van het opdracht volume over de partners.

Moet ik altijd beschikbaar zijn om de opgegeven activiteiten voor MaxCredible te verrichten?

Nee, dat hoeft niet. Wel verneemt MaxCredible Partners graag als u niet beschikbaar bent zodat de werkzaamheden door een andere partner verricht kunnen worden. Klant succes staat namelijk centraal.

Krijgen we inzicht in de verdeling van werk ?

De partners krijgen tijdens MaxCredible Partners events inzicht in de verdeling van werkzaamheden over partners.

Wat zijn de beloningen voor werkzaamheden?

De beloning voor werkzaamheden wordt alleen gedeeld met MaxCredible partners.

Organisatie

Welke partners zijn aangesloten?

Partners worden op toer beurt vermeld op de MaxCredible partners website. Een lijst van alle partners wordt alleen gedeeld met partners.

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners