Vragen & Antwoorden

Product

Moet ik altijd beschikbaar zijn om de opgegeven activiteiten voor MaxCredible te verrichten?

Nee, dat hoeft niet. Wel verneemt MaxCredible Partners graag als u niet beschikbaar bent zodat de werkzaamheden door een andere partner verricht kunnen worden. Klant succes staat namelijk centraal.

Kan ik partner zijn bij MaxCredible en andere bedrijven in credit management?

Dat kan, echter moeten we elkaar niet in verlegenheid brengen doordat u partner bent bij een van de andere credit management software aanbieders. MaxCredible partners adviseren ook andere aanbieders waar nodig, echter MaxCredible partners ontvangen strategische informatie. Het bezit van deze informatie brengt u in een gewetensconflict als u ook partner bent van credit management software berdrijven. Nogmaals, deze producten aanbevelen omdat MaxCredible niet aan de behoefte voldoet van de klant is geen probleem als je MaxCredible partner bent.

Hoe maak ik de product kennis mij eigen?

MaxCredible heeft een handleiding beschikbaar en een online cursus. Tevens een online PE systeem waardoor kennis van en ervaring met nieuwe functionaliteiten opgedaan kan worden.

Wat moet ik doen om gecertificeerd te worden?

Certificering vindt plaats op basis van bewezen kennis, resultaten in credit management (op basis van CV ), Product kennis van en ervaring met de MaxCredible Customer Credit Management app.

Kan ik concurrerende producten aanbevelen als die beter geschikt zijn een specifieke klant?

U kent u klant het beste en wij vertrouwen op uw kennis om te borgen dat uw klant het beste rendement behaald en met de beste credit management software tot zijn beschikking heeft. Natuurlijk maken we graag een vergelijkend voor uw klant om uw aanbeveling te onderbouwen.

Welke boekhoudprogramma's kunnen met de MaxCredible applicatie gelinkt worden?

Het MaxCredible Customer Creditmanagement platform kan heel eenvoudig worden gekoppeld met 885 boekhoud- en ERP- programma's met behulp van D-basics software of XML-interface.

De D-basic link kan binnen 48 uur worden geregeld. De link kost eenmalig €250,- en €350,- per jaar. (prijzen onder voorbehoud). Als het standaard boekhoudprogramma van uw klant niet in de lijst voorkomt, kan de link in het algemeen nog steeds worden gemaakt tegen de hierboven gemelde prijzen.

Ook als uw klant binnen de (internationale) organisatie gebruik maakt van verschillende boekhoudprogramma's is dit geen probleem. De verschillende systemen kunnen tegen een kleine meerprijs allemaal worden aangesloten.

Bekijk hier de lijst met boekhoudprogramma's en actuele prijzen. 

Wat betaalt een klant voor de MaxCredible applicatie?

De klanten van MaxCredible betalen een licentie fee. Deze licentie fee is afhankelijk van het soort licentie waar de klant behoefte aan heeft.

De standaard licentie is de MaxCredible professional licentie. Deze licentie is speciaal ontwikkeld en geschikt voor grote ondernemingen. Deze kost slecht €199,- per maand per gebruiker. Bekijk hier de details. 

De MaxCredible enterprise editie is speciaal ontwikkeld voor multinational ondernemingen met een hoog aantal facturen. Met de enterprise editie kan de gebruiker onbeperkt aantal administraties beheren. De kosten voor deze licentie bedraagt €349,- per maand per gebruiker. Bekijk hier de details. 

De MaxCredible modulair licentie is alleen beschikbaar in combinatie met een professional licentie. Met deze oplossing kunnen onderandere reporting en dashboard worden ingezien. Daarnaast wodt je betrokken bij het issue management. Deze licentie kost slechts €49,- per maand per gebruiker. Bekijk hier de details. 

 

Voor het midden-klein bedrijf betaald de klant een licentie fee van 35euro per maand. Deze is voor-ingericht en eenvoudig te koppelen met elk online boekhoud pakket. 

Organisatie

Wat zijn de selectie criteria om lid te worden?

We verwelkomen iedereen die aantooonbaar en actief als zelfstandige in de credit management sector. 

Kan ik ook partner zijn bij andere credit management software leveranciers in de finance markt?

Ja, MaxCredible is toegankelijk voor iedereen. We stellen ons ook open voor de klant van de concurrenten. 

Waarom moet ik een NDA tekenen?

Een geheimhoudingsovereenkomst of non-disclosure agreement (NDA) biedt ons beide de mogelijkheid om vertrouwelijke informatie uit te wisselen. In de NDA wordt afgesproken welke informatie geheim is, voor welk doel deze wordt verstrekt en wat de ontvangende partij wel en niet mag doen.

Hoe zie ik of mijn input verwerkt is ?

Hoe zie ik of mijn input verwerkt is ?

Ik heb al een brede klanten portefeuille

Een breed portfolio is goed, maar maakt het wel erg complex omdat elk product aan verschillende behoeften voldoet. 

MaxCredible is een oplossing kent vele functionaliteiten waarbij de klant kan bepalen welke functionaliteiten voor hem of haar van toepassing zijn. We hebben één product die alle wensen kan vervullen van uw klanten.

Niet alleen het inrichten wordt hierdoor makkelijker, maar ook het beheren van uw klanten. U kan vanuit één portaal namelijk al uw klanten beheren. Met MaxCredible applicatie kunt u afscheid nemen van de complexiteit dat optreed met een breedt producten portfolio.

Heeft MaxCredible een helpdesk voor partners?

Voor eind augustus heeft MaxCredible een forum voor partners . Het forum geeft antwoorden op de vragen die voor alle partners inzichtelijk zijn.

Hoe kan ik partner worden van MaxCredible?

Wij maken graag een afspraak met u om om het partnership te regelen. We nemen uw wensen door en bekijken samen welk partnership het beste bij u past. U kunt voor het maken van een afspraak een mail sturen naar: kortenhoeven@maxcredible.com, of bellen op: 020 3449070. Wij ontvangen u graag op ons kantoor op de Joop geesinkweg 901-999.

Afspreken op een andere locatie is natuurlijk ook mogelijk.

Is er een opkomst plicht?

Voor activiteiten en events waarvoor u hebt aangegeven verwacht iedereen natuurlijk dat u er ook bij bent. 

Hoe is mijn privacy geborgd ?

Jazker. Wanneer u deel bent van en gebruikmaakt van de diensten van MaxCredible vertrouwt u ons uw informatie toe. Ons privacybeleid (“Privacybeleid”) is bedoeld om u te helpen begrijpen welke gegevens MaxCredible verzamelt, waarom we deze verzamelen en wat we ermee doen. MaxCredible doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. Mochten we u vragen om bepaalde informatie te verstrekken waarmee u kunt worden geïdentificeerd, dan kunt u er zeker van zijn dat deze alleen zal worden gebruikt in overeenstemming met de nationale en internationale wet- en regelgeving en dit privacybeleid. We verkopen, verhuren of verhandelen geen e-maillijsten met andere bedrijven voor marketingdoeleinden. In dit privacybeleid beschrijven we de privacypraktijken van MaxCredible met betrekking tot het gebruik van de MaxCredible -website en de gerelateerde applicaties, diensten en producten die worden aangeboden door MaxCredible (gezamenlijk "Services"), evenals individuen ' keuzes met betrekking tot gebruik, toegang en correctie van persoonlijke informatie.

Is deelname vrijblijvend?

Uw deelname is vrijwillig maar niet geheel vrijblijvend.
Belangrijk is dat aansluiting bij de community zorgt voor energie, verbinding en inspiratie. Onze activiteiten, oplossingen en diensten moeten aansluiten op uw interesse en zorgen voor intrinsieke motivatie. Wel is het van belang om als uitgangspunt te nemen dat leden niet alleen kennis en ervaring komen halen, maar ook brengen. "Leren van anderen, maar ook zelf een bijdrage leveren aan de de sector, community en MaxCredible."

Wie zijn de andere leden?

De Proximate Leaders community bestaat uit zelfstandigen werkzaam in de credit management sector. Informatie van onze leden is alleen inzichtelijk voor deelnemde partners.

Wordt ik beloond voor mijn input?

Iedere inspanning van onze partner is statusverhogend en hij/zij vehoogt daarmee respect en aanzien. Er zijn diverse vergoedingen voor actieve kennisdeling als het schrijven van een bog, whitepaper of kennissessie. De beloning voor deze werkzaamheden wordt alleen gedeeld met MaxCredible partners.

Wat zijn de beloningen voor mijn werkzaamheden ?

De beloning voor werkzaamheden wordt alleen gedeeld met MaxCredible partners.

Hoe verdelen jullie de betaalde werkzaamheden?

Op basis van kennis en ervaring van de partner in relatie tot de werkzaamheden. Op basis van beschikbaarheid en op basis van voorkeur van de klant. Als laatste op basis van eerlijk verdelen van het opdracht volume over de partners.

De partners krijgen tijdens MaxCredible Partners events inzicht in de verdeling van werkzaamheden over partners.

Fostered by
MaxCredible partners