Een selectie van onze Producten / Services


Company partner

Company partner


Als Company partner van MaxCredible kunt u het gehele sales - en implementatie traject zelf regelen. Het is daarnaast ook mogelijk om vanuit één portaal al uw klanten te beheren. Het beheren en implementeren van uw klanten is op afstand mogelijk. U kunt in de tijden van corona dus gewoon veilig vanaf huis werken. 

Ondanks dat de applicatie zeer gemakkelijk in gebruik is en de credit management strategie met de unieke wizard zeer eenvoudig kan worden ingeladen, is het soms toch fijn ondersteuning te krijgen. Het MaxCredible team met professionals staat altijd voor u klaar, in welke fase en waar in het traject u zich ook bevindt.

U kunt er ook voor kiezen om onze producten en diensten aan uw productenportfolio toe te voegen. Zo kunt u uw klanten uit eigen naam en look-and-feel (whitlabel) een totaal oplossing bieden. 

ZZP partner

ZZP partner


Als ZZP partner bent u enthousiast over de MaxCredible applicatie. U wilt net als MaxCredible Partners investeren in een langdurige relatie en wilt graag bijdragen aan het vergroten van de voorsprong door innovatie. U staat er bijvoorbeeld voor open om uw connecties door te verwijzen naar MaxCredible, waarvoor u een eenmalige vergoeding ontvangt. U kunt op vele manieren een bijdragen leveren waarvoor u vergoedingen kunt ontvangen. Stuur ons een mail voor de gehele menukaart. 

Korte lijnen

Eigenschappen

 • Korte lijnen
 • Korting op een Marketing en sales applicatie van FaceValue
 • Simpele implementatie middels een unieke wizard

Voordelen

 • Gebruik van je eigen merk/ branding
 • Gratis leads en klanten
 • Efficient uw eigen marketing en sales organiseren
 • Veel kennis en ervaring opdoen
 • Meerdere tools beschikbaar om eigen klanten te werven
 • Veel middelen beschikbaar om klanten succesvol te maken
 • Genereren van onafhankelijkheid door eigen marketing en sales activiteiten
 • Eenvoud
Gebruik van je eigen merk/ branding
1
Systeem
800
ERP systemen en boekhoudprogramma's te koppelen
187
Functionaliteiten
20
Jaar ervaring in Customer Credit Management

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners