Juryleden gezocht voor MaxCredible (Partner) Innovation Award


Juryleden gezocht voor MaxCredible (Partner) Innovation Award

Wat is het MaxCredible (Partner) Innovation award?

Met de MaxCredible (Partner) Innovation Award willen wij mensen stimuleren om alle goede ideeën die op de werkvloer ontstaan ook met een breder publiek te delen. Nu zie je nog te vaak dat initiatieven blijven hangen binnen de muren van een bedrijf, terwijl uiteindelijk een hele branche voordeel kan hebben van deze oplossing. Innovatie is van groot belang voor de branche. Er gebeurt veel en het is zaak dat alle klanten daar hun voordeel mee doen.  

Jurylid worden?

MaxCredible Partners zoekt nieuwe juryleden om de ingezonden cases te beoordelen. We zoeken juryleden met verschillende functies, die vanuit verschillende invalshoeken naar de verschillende cases zal kijken. Heb jij interesse en kan jij discreet omgaan met de uitslag tot de officiële uitreiking, stuur dan een mail naar m.vandebeeten@maxcredible.com

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners