Senior Accountmanager


Senior Accountmanager

MaxCredible is continu op zoek naar top talent in Sales. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verkopen van en adviseren over credit management software aan prospects. Starten in sales betekent starten met een carrière bij MaxCredible. Resultaten bepalen de snelheid in promoveren en de hoogte van je inkomen. 

Profiel

Minimaal een afgeronde opleiding op HBO/Academisch niveau in commerciële richting. Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van Sales IT Credit management. 
Je hebt een zeer proactieve houding, waarmee je zelf invulling geeft aan je functie. Daarnaast ben je ambitieus, prestatiegericht en ondernemend. Je bent in staat je eigen plan te trekken en jezelf te motiveren. Je beschikt over een uitgebreid netwerk in de credit management branche zodat je snel tot scoren komt. Het salesvak beheers je tot in detail, de hindernissen om tot verkoop te komen zijn je bekend. Je geniet van het overkomen van deze hindernissen. 

Aanbod

Een veelzijdige functie in een professioneel team binnen een snel groeiende organisatie. Een concurrerend salaris met een motiverende bonusregeling. Wij verwachten dat je doorgroeit naar hogere functies binnen de organisatie op basis van behaalde resultaten. Training en begeleiding on de job zijn beschikbaar. 
 

Procedure

Herken jij jezelf in de bovenstaande beschrijving, stuur dan jouw sollicatiebrief met motivatie naar info@maxcredible.com.

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners