Stage content creative


Stage content creative

Door een snelle groei zijn er meerdere stageplekken beschikbaar bij MaxCredible op de marketing en sales afdeling. Ben jij die creatieveling die gek is van content en weet jij wel raad met programma’s zoals Photoshop, Illustrator en After Effects? Krijg jij al kriebels in je buik bij de gedachte dat jouw content straks wordt ingezet voor meerdere kanalen en denk jij dat deze stage als content creative jou op het lijf is geschreven? Solliciteer dan snel en kom het MaxCredible marketing team versterken!

 

Stage content creative

Een gedreven, jonge content creative die direct bij ons kan beginnen. Zonder moeite vind je de weg in Adobe Photoshop, indesign en illustrator en lukt het jou om een foto of beeld te creëren dat een genot is voor het ogen. Je durft out of the box te denken en een beeld te creëren dat pakkend en bijtend is! In je stage content creative maak je onderdeel uit van het marketing en sales team van MaxCredible en werk je mee aan leuke en uitdagende projecten. Herken jij jezelf hierin en denk jij dat je deze uitdaging aankan? Dan is deze stage content creative echt iets voor jou!

 

MaxCredible

MaxCredible is een innovatief softwarebedrijf dat debiteurenbeheer software levert aan bedrijven wereldwijd. MaxCredible is haar markt altijd ver vooruit. Zo was MaxCredible de eerste debiteurenbeheer applicatie die beschikbaar was in de cloud en is MaxCredible nu de eerste debiteurenbeheer applicatie dat beschikbaar is op Salesforce. Innovatie en ontwikkelingen is bij ons leidend. Wij zorgen ervoor dat de openstaande facturen van bedrijven 50% sneller worden betaald tegen 50% lagere kosten. Met een compact team en hightech tools weten we verschillende doelgroepen middels specifieke content te overtuigen en te enthousiasmeren.

 

Wie ben jij?

 • Jij krijgt veel energie van content creatie en brengt dit ook over op ons.
 • Je zit vol met ideeën en verrast ons dagelijks met te gekke visuals en campagnes.
 • Jij vindt het interessant om betrokken te zijn bij de grafische vormgeving van campagnes en probeert met jouw ideeën in te spelen op de behoefte van de klant met het doel duidelijk voor ogen.
 • Jij stopt niet voordat de deadline is behaald en/of het eindproduct aan al jouw eisen voldoet.

 

Wat biedt MaxCredible?

 • Een basis stagevergoeding
 • Een uitdagende fulltime stageplek met veel verantwoordelijkheid
 • Samenwerking in een jong en dynamisch team
 • Een informele werksfeer: gezellige vrijdagmiddag borrels (zodra de corona maatregelen dit toelaten)
 • Extra bonussen indien targets worden behaald (targets worden bij aanvang gesteld)
 • Kans op een vaste baan (afhankelijk van behaalde resultaten)

 

En nu?

 • Ben je 36 a 40 uur per week beschikbaar (waarvan je 1 dag thuis kan werken aan jouw onderzoek en/of overige studie gerelateerde werkzaamheden)?
 • Ben je klaar om te beginnen bij een snelgroeiend bedrijf?
 • Heb je een portfolio? Stuur ons je portfolio op, wij zijn erg benieuwd wat je al hebt gerealiseerd.

Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!


Ben je het zat om elke keer een ''NEE'' te verkopen aan je klanten, als het gaat om functionaliteiten in een credit management applicatie? Goed nieuws, vanaf nu worden dit alleen maar JA's, want MaxCredible komt met een functionaliteiten garantie.

Heeft de klant wensen m.b.t. de functionaliteiten in het product die nog niet zijn geïntegreerd in de applicatie? Dan bouwt MaxCredible deze functionaliteiten kosteloos in het product. 

Voor perspectief, 99% van de wensen van de MaxCredible gebruikers over de afgelopen 15 jaar zijn kosteloos toegevoegd aan het product.

Word MaxCredible partner!
Altijd een juiste oplossing met de functionaliteiten garantie van MaxCredible!
Fostered by
MaxCredible Partners